Vali Işık, AFAD'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık, AFADı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 09:34

Vali Işık, AFAD'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Salih Işık kurumun faaliyetleri hakkında İl Müdürü Sinan Bulut’tan brifing aldı.

Amasya Valisi Salih Işık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sinan Bulut tarafından karşılanan Vali Işık, kuruma ait binaları gezerek, personel ile tanıştı. Kullanılan araç ve gereçleri inceledi. Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sinan Bulut tarafından çalışmaları hakkında Vali Işık’a brifing verildi. Brifingde arama kurtarma ve müdahale hizmetlerinde kullanılan araç gereç ve malzemelerin tanıtımı yapıldı. Arama kurtarma faaliyetleri ve AFAD planı, bütünleşik tehlike haritalarının hazırlanması, yapılmakta olan 167 afet konutları hakkında bilgiler verildi. 

Amasya Valisi Salih Işık, “Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz sivil savunmaya ilişkin hizmetlerin ilimiz genelinde etkin bir biçimde gerçekleştirilmesi için gerekli önlemlerin alınması ve olaylar sonrasında yapılacak iyileştirme çalışmalarını yürüten kurum ve kuruluşların koordinasyonun sağlanması noktasında faaliyet göstermektedir. Ben özverili çalışmalarından dolayı kurumumuzun idarecilerine ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!