Vali Hasan İpek, Sinop basının 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Hasan İpek, Sinop basının 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 13:09

Vali Hasan İpek, Sinop basının 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP,(DHA) - SİNOP Valisi Hasan İpek, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kapsamında kentte yayın yapan basın mensuplarıyla biraraya geldi.



Sinop Valisi Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu. İl Özel İdaresi lokalinde gerçekleştirilen programa İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı İzzet Ercan, Sinop İl Emniyet Müdürü, Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve basın mensupları katıldı.

Gazetecilerin gününü kutlayan Vali ipek, “Bugün Sinop'taki basın mensubu arkadaşlarımızla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle birlikte olmak istedik. Sinop'taki gazetecilerin ne kadar duyarlı olduğunu ülkenin huzur ve güvenliği için ne kadar önemli faaliyet yaptığını Kurban Bayramı sırasında Durağan'da yaşanan olaylar sırasında gördüm. Bütün dünya basını olayları tahrik etmek için, olayları kışkırtmak için olayı yanlış yönlendirirken Sinop basını gerçekten dik durdu ve olayın bir etnik çatışma olmadığını adi bir olay olduğunu tüm Türkiye'ye haykırdı. Bu duruşu sebebiyle Sinop basınına inanılmaz bir güvenimiz arttı. Yine Sinop basını 4 aydır buradayım sorumluluk bilinci içerisinde ve gerçek gazetecilik, basın mensupluğu yaparak bugüne kadar ilimizde meydana gelen olumsuz olayları da olumlu olayları da dile getirdi. Biz bunlardan yapabileceğimiz dersleri çıkardık yapacağımız işleri yönlendirdik ve kendileriyle de sık sık görüşme fırsatı buluyoruz. Sinoplu bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Ülke bütünlüğünün söz konusu olduğu yerde her şeyin teferruat olduğunu bilen Sinoplu değerli kardeşlerimizle birlikte olmaktan da gerçekten mutluluk duyuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!