Vali Günaydın'dan Şarkikaraağaç ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Günaydından Şarkikaraağaç ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 13:33

Vali Günaydın'dan Şarkikaraağaç ziyareti

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, Şarkikaraağaç ilçesini ziyaret ederek, toplantılara katıldı, vatandaşla buluştu.

Vali Şehmus Günaydın, Şarkikaraağaç programı kapsamında mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantı düzenledi. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Günaydın, "Hep ifade ediyoruz biz birbirimize kenetlendikçe, birbirimize destek oldukça Allah'ın izniyle millet olarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok" dedi.

İlçede geçen yıl 22 kilometre yapılan sıcak asfalt çalışmasının bu yıl 35 kilometre yapılacağının aktaran Vali Günaydın, ayrıca Isparta genelinde 20 milyon parke taşı dağıtılacağını ve köylerin parke taşı sorunun büyük ölçüde bitirileceğini hatırlattı.

Toplantının ardından Arak köyüne geçen Vali Şehmus Günaydın, vatandaşla bir araya geldi. Süt üretimin oldukça yüksek olduğu köyde hayvansal yem tarımının daha yoğun yapılabilmesi ve desteklerden vatandaşın daha çok yararlanması için yetkililerden arazi toplulaştırma çalışmalarına hız vermelerini isteyen Vali Günaydın, ayrıca Arak köyüne 13 kilometre sıcak asfalt yapılacağını kaydetti.

Daha sonra Aşağıdinek, Yukarıdinek, Köprü ve Çaltı köylerini de ziyaret ederek vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Vali Şehmus Günaydın, beraberindeki yetkililerden iletilen taleplerle ilgili çalışma yapmalarını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!