Vali Günaydın muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Günaydın muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 17:13

 Vali Günaydın muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir'de muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Şehmus Günaydın muhtarlar toplantıları kapsamında Eğirdir İlçesi'nin mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. Kaymakam Abdullah Akdaş, İl Özel İdaresi yetkilileri ve ilçede görev yapan yöneticilerin de katıldığı toplantıda 50 muhtar yer aldı.

Vali Şehmus Günaydın, her ilçede muhtarlar toplantısı düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Vali Günaydın, şöyle dedi:

"Düzenlediğimiz toplantılarla sorunları yerinde görme fırsatımız oluyor ve çözümü daha hızlı gerçekleştiriyoruz. Toplantılar haricinde tüm köylerimizi ziyaret edecek şekilde de program yaptık. Muhtarlarımız bizim için çok önemli, köylerimizde ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlar ile aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz. Sizler bizim elimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Bizim gidemediğimiz, tespit edemediğimiz bir husus olursa muhtarlarımızın bize ulaştırmasıyla o hususa müdahale şansımız oluyor. Özellikle muhtarlarımızdan, mahalle ve köylerinde ihtiyaç sahibi hiç vatandaşımız kalmayacak şekilde, bu kış günü 'evimde kömür yok' diyen hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde, 'evime aş götüremiyorum' diyen hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde çalışmalarını istiyoruz. Bunlardan herhangi birini tespit ettiğiniz zaman ilgili arkadaşlarımıza ya da bize muhakkak bildiriniz. Özellikle vatandaşlarımız arasında sorunu için kendi müracaat edemeyen kişiler varsa bilhassa onları mutlaka kaymakamlıklarımıza ve ilgili kurumlarımıza bildirelim. Bu öncelikli görevimizi hiç unutmayalım."

Konuşmanın ardından Vali Günaydın toplantıda muhtarlara söz vererek, talep ve önerileri dinledi. İletilen konularla ilgili hazır bulunan yetkililere talimat veren Vali Günaydın, taleplerin yerine getirilmesini istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!