Vali Gül: Köylerde ilk planımız vatandaşları çamurdan kurtarmak 

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül: Köylerde ilk planımız vatandaşları çamurdan kurtarmak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 11:11

Vali Gül: Köylerde ilk planımız vatandaşları çamurdan kurtarmak 

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesini ziyaret ederek çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.
    Sivas Valisi Davut Gül ilçe girişinde Kaymakam Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Şen, kurum müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Vali Gül, ilçede ilk olarak kaymakamlık binasında muhtarlar ve kurum müdürleri ile bir araya geldi. Burada konuşan Gül, daha önce Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda muhtarlar ile yaptıkları toplantılarda muhtarların taleplerini aldıklarını hatırlatarak, "Talepleriniz çeşitli kurumlara gönderildi. Kurumlar kendi açısında onların çalışmasını yapıyor. Tabi sorunları söylediğiniz anda hemen çözülme ihtimali yok. Yapılabilecek sorunları yapıp sizlere dönüş yapmayı arzuluyorduk. Onu da yaptığımızı düşünüyoruz. İlk toplantımızdaki taleplerin önemli bir kısmı parke taşı ile ilgiliydi. İçme suyu ile ilgili de talepleriniz vardı. Bu yaz ilçedeki köylerimize toplamda 65 bin metrekare parke taşı verilmiş olacak." dedi. Köylerde birinci planlarının vatandaşların ayağını çamurdan kurtarmak olduğunu kaydeden Gül, köylerin tamamında parke taşı ve içme suyunun olması için çalıştıklarını söyledi.

Gül, toplantının ardından Doğantepe-Şenbağlar yolu üzerindeki eskiyen köprü ile ıslah edilen merayı, Eskibağ grup yolunun D-100 bağlantısı ile Kayı ve Elibüyük köylerinde ki parke çalışmalarını inceledi. Vali Gül, gezdiği köylerde çocuklara da iftarlık gofret ikram etti.
Köylerdeki incelemenin ardından ilçe merkezine geçen Vali Gül ilk olarak yapımı planlanan hastanenin yerinde ve TOKİ'de incelemelerde bulundu. Gül daha sonra 24 Ağustos 2016 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Onur Alkan'ın baba ocağını ziyaret etti. Vali Gül, ilçedeki inceleme ve ziyaretlerin ardından öğretmen evinde verilen iftar yemeğine katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!