Vali Fidan Meclis Toplantısına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Fidan Meclis Toplantısına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 15:58

VALİ ALİ FİDAN İGM TOPLANTISINA KATILDI.

Düzce Valisi Ali Fidan İl Genel Meclisi 2015 yılı eylül ayı toplantısına katıldı.
Vali Ali Fidan, İl Genel Meclisi 2015 Yılı Eylül Ayı Toplantısına katılmak üzere İl Özel İdaresine gitti. Burada İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Necmettin Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut ve birim amirleri tarafından karşılanan Vali Fidan, buradan toplantı salonuna geçti. Fidan iştirakiyle Düzce İl Genel Meclisi 2015 Yılı Eylül ayı toplantısına İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Necmettin Çalışkan’ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut ve 21 İl Genel Meclisi Üyeleri ile İl Özel İdaresi birim amirleri katıldı.
Toplantıda konuşan Ali Fidan, “Özel idareler ülkemizde ve ilimizde en ücra köyün en ücra yerine kadar hizmet götüren en önemli idare birimidir. Sadece köy altyapısı şehir altyapısı değil, eğitimde, sanatta, gençlik ve sporda, sosyal hizmetlerde ve turizmde özel idaremizin ciddi gayretleri var. İnşallah bunları beraber başarırız. Bu konuda daha iyi hizmet üretilmesinde bizlere ne düşüyorsa hep beraber bunu sağlamamız lazım, bunun kararlılığı içindeyiz” dedi.
Ali Fidan toplantı sonrasında İl Özel İdaresi ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünün de içinde yer aldığı hizmet binasında incelemelerde bulunarak kurum amirlerinden bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!