Vali eşinden, ihtiyaç sahibi çocuklara 20 koli giyim yardımı

Güncelleme Tarihi:

Vali eşinden, ihtiyaç sahibi çocuklara 20 koli giyim yardımı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 09:37

Vali eşinden, ihtiyaç sahibi çocuklara 20 koli giyim yardımı

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN Valisi ve Belediye Bşakan Vekili Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocukların yararlanabilmesi için geçtiğimiz yıl hizmete giren 'Minik Hayaller Çocuk Mağazasına' giyim yardımında bulundu.

Hastanede tedavi gören ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz giyecek temin edilebilmesi için oluşturulan mağazaya; ayakkabı, mont, pijama gibi kıyafetlerin yanı sıra, bebek bakım malzemelerinin de yer alırken, Sevcan Zorluoğlu, da 20 koliden oluşan yardımları bizzat kendi elleriyle mağaza görevlilerine teslim etti. Zorluoğlu, yapılan yardımlarla ilgili İl Sağlık Müdürü Nevzat Akdoğan ve Hastane Başhekimi Ümit İlikler'den bilgi aldı. 

Zorluoğlu, Türkiye'nin tek hastane mağazasının Van'da olduğunu belirterek," Van’da olması da bizim için ayrıca bir mutluluk. Elimizden gelen yardımı yapacağız. Eminim, bundan sonra vatandaşlarımız da buradaki ihtiyaç sahibi çocuklarımız için gerekli yardımları yapar. Buraya yalnızca giyilmemiş malzeme getirmek şart değil. Giyilmiş de olsa kullanılabilir, temiz, ütülenmiş malzemeler de pek çok ihtiyaç sahibi çocuğumuzun ihtiyacını giderebilir."dedi. 
Vali eşi Sevcan Zorluoğlu, daha sonra beraberindeki hastane yetkilileri ve doktorlarla, Yetişkin Çocuk ve Çocuk Yan Dalları Servisine geçerek, burada tedavileri süren çocukları odalarında ziyaret edip, gezmiş olsun dileklerinde bulundu.Zorluoğlu,buradaki tedavi gören çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!