Vali Elban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Elbana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 14:27

Vali Elban'a ziyaret

Haberin Devamı


Fatma SAVAŞ İNAL / BOZÜYÜK,(Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK Belediyesi bünyesinde oluşturulan Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından düzenlenen program çerçevesinde Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Mahalle Muhtarları Bilecik Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret etti.

Vali Elban'ı makamında ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ve beraberindekiler burada bir süre görüşerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ve beraberindekiler Bozüyük'te halkın taleplerini ve isteklerini daha iyi dinleyebilmek ve çözümler üretmekteki süreci en hızlı şekilde yerine getirmek amacıyla kurulmuş olan Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün faaliyetleri ve muhtarlar ile gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Vali Elban'a bilgi verdi. Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz Vali Elban'a kendi yazdığı kitabını hediye ederek şiir okudu.

Yapılan görüşmenin ardından Başkan Yardımcısı Eldemir Vali Elban'a plaket takdim ederek kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Daha sonra Muhtarlar ve Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti, Osmanlı Tarih Şeridi'ni gezdi.

Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir, "Bozüyük'ün gelişmesi ve istikrarlı yükselişini sürdürebilmek için Bozüyük Belediyesi olarak mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda en doğru çalışmaları gerçekleştirmek için yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi Sayın Valimize aktardık. Bizleri kabul eden Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeleri belirleyeceğimiz günler ile geleneksel hale getirerek, Bozüyük'ümüze daha da yararlı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!