Vali Düzgün'den yeni yıl mesajı

Güncelleme Tarihi:

Vali Düzgünden yeni yıl mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 17:43

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, yeni yıl mesajı yayımladı.

Düzgün, mesajında, 2015'in birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi. Kayseri ve Türkiye adına önemli bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Düzgün, "Umut ve beklentilerle 2015 yılına giriyoruz. Her yeni yıl olduğu gibi 2015 yılı da geçmiş tecrübe ve deneyimlerimizin ışığında, ülkemizin ve Kayserimizin gelişmesi ve refahı için, Kayseri halkının geleceğe huzur ve güvenle bakması için gereken çalışmaları yapmak adına bizler için fırsat olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin 2014 yılında, mevcut potansiyelleri, ticari ve sanayi alanında başarıları, eğitim ve spor branşlarında övünç kaynaklarıyla bölgesinde ve uluslararası alanda belirli bir yer edindiğini vurgulayan Düzgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"2014'te Kayseri'ye gelen turist sayısını artırmak ve kenti turizm alanında hak ettiği yere ulaştırmak adına çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalarda edindiğimiz bilgi ve birikimle, Kayseri'nin bütün güçlerini seferber ederek tek bir amaç doğrultusunda kamu ve özel sektörü bir araya getirerek, 2015 yılını tanıtım yılı olarak geçirmeye ve Kayseri'nin turizm değerlerini tek bir çatı altında ulusal ve uluslararası fuarlar aracılığıyla turizm sektörünün beğenisine sunmayı hedeflerimiz arasına aldık. Bu hedefler doğrultusunda, Aralık ayı içerisinde 2014 Travel Turkey Fuarı'na Kayseri olarak ilk kez katıldık ve Kayseri'nin en önemli turizm değerleri olan Erciyes Kayak Merkezi, Kapuzbaşı Şelaleleri, Soğanlı Ören Yeri ve yer altı şehirleri gibi pek çok ögenin canlandırıldığı Kayseri standında hem şehrimizi tanıtma hem de mantı, sucuk ve pastırma gibi yöresel lezzetlerimizi hedef kitlelerle buluşturma fırsatı bulduk. Ulusal ve uluslararası fuarların şehrimize sağlamış olduğu katkıları göz önünde bulundurarak 2015 yılı içinde de Kayseri olarak EMITT Fuarı'nda ve diğer turizm organizasyonlarında yer alarak ilimizin turizm değerlerinin tanınırlığını ve turizm gelirlerini artırmayı hedefliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!