Vali Demirtaş'tan şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaştan şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 17:01

Vali Demirtaş'tan şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, şehit ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Vali Demirtaş, ilk olarak Gaziantep'in Oğuzeli ile Kilis'in Elbeyli İlçesi arasındaki Akçakoyunlu bölgesinde, mayın imha çalışması yaparken meydana gelen patlamada şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Burak Uçar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'ndeki taziye evini ziyaret eden Vali Demirtaş, şehit babası İbrahim Uçar ve şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.
Vali Demirtaş, Van'ın Merkez İpekyolu İlçesi'nde teröristlerin Polisevi ve Polis Merkezi'nin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk için düzenlenen mevlid-i şerife de katıldı. Demirtaş, şehidin babası Ahmet Öztürk ve yakınları ile bir süre görüşerek başsağılığı dileğinde bulundu.
'Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ülkesi ve milleti için şehit olanların milletin gönlünün en müstesna yerinde olduğunu' vurgulayan Vali Demirtaş, daima şehit ailelerin yanlarında olduklarını söyledi.
Ziyaretlere Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve kamu kuruluşu temsilcileri de katıldı.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!