Vali Demirtaş: Sokak hayvanlarından çok şikayet var

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş: Sokak hayvanlarından çok şikayet var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 17:09

Vali Demirtaş: Sokak hayvanlarından çok şikayet var

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, sokak hayvanları ile ilgili çok sayıda şikayet aldığını, Büyükşehir tarafından inşa edilen hayvan barınağının bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi.
Valilikteki toplantı Vali Demirtaş, belediye başkanları ve kurum müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, Türkiye'nin en büyük hayvan barınağını Adana'ya yaptıklarını belirtti. Acar "Bittiği zaman Türkiye'nin birinci hayvan barınağı olma özelliği olan projemiz devam etmektedir. Toplam 40 dekar alanda yapılan barınağımızın yüzde 65'i bitmiş ve kalan bölümünün inşaatı halen devam etmektedir. Tahminimiz Ağustos ayında barınağı bitirmektir" dedi.
Vali Mahmut Demirtaş ise sokak köpekleri konusunda çok şikayet aldığını, barınağın bir an önce bitirilmesi gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu:
"Vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri başıboş hayvanlardır. Mahalle toplantılarında en çok bu konuda şikayet geliyor. Projeyi ne kadar erken bitirebilirsek o kadar iyi olur. Bir an önce bitirelim. Adana'nın en büyük problemlerinden birinin bu olduğu görülüyor. Çok ciddi bir ihtiyaç."

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!