Vali Demirtaş sivil toplum temsilcilerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş sivil toplum temsilcilerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 16:18

Vali Demirtaş sivil toplum temsilcilerini ağırladı

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını temsilcilerini konuk etti.
Vali Demirtaş'ın ilk konukları Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Adana Şubesi Başkanı Selahattin Yakın ve dernek üyeleri oldu. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Yakın, uluslararası bir vizyon ile projeler geliştirdiklerini söyledi. Vali Demirtaş ise gençlerden her alanda daha aktif ve başarılı projeler beklediklerini ifade ederek, çalışmalarında başarı diledi.
TÜKÇEV HEYETİ
Tüm Kamu Çalışanları ve Emeklileri Vakfı (TÜKÇEV) Genel Başkanı Aziz Sökmen ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Demirtaş'ı ziyaret etti. Genel Başkan Sökmen 2015 yılındaki ilk genel kurul ile çalışmalara başladıklarını, ülke genelinde temsilcilikler açtıklarını anlattı.
SİVİL İŞBİRLİĞİ
Adana Sivil İnisiyatif Meclis Başkanı Muhammet Tunç da Vali Demirtaş'ı ziyaret edenler arasında yer aldı. Muhammet Tunç, Adana'da kamu, yerel ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek, kentin sosyal ve kültürel dünyasına katkıda bulunduklarını belirtti. Vali Mahmut Demirtaş de kentin dinamikleri arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekti.
HAYVANSEVER KONUKLAR
Vali Demirtaş'ın bir diğer ziyaretçileri hayvanseverlerdi. Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Başkanı Nesrin Çıtırık ve dernek üyeleri ile görüşen Demirtaş çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Çıtırık özellikle kış mevsiminde soğukta, açıkta kalan hayvan sayısının düşünülenden çok daha fazla olduğunu vurguladı. Çıtırık, hem barınaktaki, hem de dışarıdaki hayvanlar için kamu ve yerel yöneticiler ile işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!