Vali Demirtaş şehit Akagündüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş şehit Akagündüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 10:44

Vali Demirtaş şehit Akagündüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Hakkari'nin Çukurca İlçesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada yaralanmasının ardından, tedavi gördüğü hastanede şehit olan ve memleketi Niğde'nin Çamardı ilçesinde toprağa verilen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz’ün Adana'da ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz'ün babası Aziz Akagündüz ve annesi Muteber Akagündüz ile yakınlarının acılarını paylaşıp bir kez daha sabır ve başsağlığı dileyen Vali Mahmut Demirtaş, "Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi daima şükranla ve minnetle anacağız. Rahmetle ve minnetle andığımız şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ve yakınlarının daima yanlarında olacağız. Şehidimizin siz saygıdeğer ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
 
Vali Mahmut Demirtaş'ın, kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığı taziye ziyareti, şehitlerin ruhlarına Kur-anı Kerim'den süreler ve dualar okunması, vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberlik mesajları verilmesi, şehidin ailesi ve yakınlarının 'vatan sağolsun' temennisiyle sürdü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!