Vali Demirtaş okul inşaatını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş okul inşaatını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 15:28

Vali Demirtaş okul inşaatını inceledi

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden 32 derslikli ortaokul inşaatında incelemede bulundu.
Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu incelemede Vali Demirtaş yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Vali Demirtaş, geleceğin teminatı olan çocuklara yeni ve modern okullar kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. 32 derslikli okulun bir an önce eğitime kazandırılacağını vurgulayan Demirtaş, "Gençlerimizin, modern sınıflarda eğitimlerini almaları konusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Gelecekte, ülkemizde söz sahibi olacak nesillerimizin daha iyi yetişebilmesi konusunda eğitime olan yatırımlarımız devam edecektir" dedi.
MUHTAR VE VATANDAŞ BULUŞMASI
Vali Mahmut Demirtaş, programı kapsamında bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay'ın evsahipliğindeki toplantıya, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Şükrü Tatlı, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Kenan Oslun, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ufuk Mangtay, Başak Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Demir ve vatandaşlar katıldı.
Mahallelerdeki sorunları belirlemek ve çözmek amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini vurgulayan Demirtaş "Dile getirdiğiniz sorunların çözümünde azami gayreti ve hassasiyeti göstereceğimizden kuşkunuz olmasın" diye konuştu.
Toplantıda söz alan muhtarlar da okul, uyuşturucuyla mücadele, gasp olaylarının önlenmesi, bozuk yolların onarımı, yıkılan devlet hastanesinin bulunduğu bölgeye hastane yapılması, alt ve üst yapı eksiklikleri, Suriyelilerin konteyner kente taşınması gibi konulardaki taleplerini iletti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!