Vali Demirtaş: Adana'ya gelir gelmez olağanüstü durumlarla karşılaştık

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş: Adanaya gelir gelmez olağanüstü durumlarla karşılaştık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 12:31

Vali Demirtaş: Adana'ya gelir gelmez olağanüstü durumlarla karşılaştık

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Ticaret Borsası'nda (ATB) incelemelerde bulundu.
ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak ve diğer yöneticilerle görüşen Vali Demirtaş, hep birlikte Adanayı kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi. Yaklaşık 6 aydır Adana'da görevde olduğunu hatırlatan Vali Demirtaş, şöyle konuştu:
"Adana'ya gelir gelmez olağanüstü durumlarla karşı karşıya kaldık. Bizlerin amacı yaşadığımız kentte insanlarımızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlamanın yanı sıra Adana'yı hem sanayi hem tarım, hem de turizm açısında Allahın izni ile kalkındırmaktır. Tüm çabalarımız bu yöndedir. Şahin Başkanın önderliğindeki sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Adana'yı daha güzel günlere götüreceğimiz inancındayım."
Vali Demirtaş, ziyareti sırasında borsa alım satım salonu, lif pamuk ve hububat analiz laboratuvarlarını inceledi, uluslararası New York ve Chicago borsasında işlem gören pamuk, mısır, buğday ve soya gibi ürünlerin anlık fiyatları hakkında bilgi aldı.
ATB Başkanı Şahin Bilgiç de "Bizler ülkemiz ve Adanamız için büyük bir gayret içerisindeyiz. Adana Valimizin önderliğinde çok daha güzel hizmetler yapmak istiyoruz" diye konuştu. Bilgiç, 103 yıllık geçmişi bulunan Adana Ticaret Borsası hakkında Vali Demirtaş'a bilgi verdi.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!