Vali Civelek'ten Bodrum ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Civelekten Bodrum ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 18:04

Vali Civelek'ten Bodrum ziyareti

Haberin Devamı

BODRUM Esnaf ve Sanayiciler Derneği'ni (BESİAD) ziyaret eden Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum'da turizm sezonunun 6 aydan 12 aya uzayabileceğini söyledi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, BESİAD'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BESİAD Başkanı İ. Emre Köroğlu ve dernek üyeleri yer aldı. BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, iadeyi ziyarette bulunan Muğla Valisi Esengül Civelek'e derneğin hayata geçirdiği projeler ile ilgili sunum yaptı. Civelek, Bodrum'un 12 ay yaşayan kent kimliği ile Muğla'nın göz bebeği ve gurur kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Siz Bodrum'da 6 ay turizmi başarmış durumdasınız. Bodrum; yazın da kışın da turizme katkı sağlayan, pek çok başarılı kültürel, sanatsal, sportif etkinliklere ev sahipliği yapan bir kent. Bugünkü durum belki arzu edilen bir seviyede olmayabilir. Ama önümüzdeki günlerde kongrelerin de gerçekleşeceği bir takvim var. O nedenle Bodrum Muğla'nın gurur kaynağı bir ilçesi. Bodrum hiçbir zaman 3-4 aylık bir sezonla kalmıyor. Bu gerçeği görmemiz gerekiyor. Bodrum bugün çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına fırsat ve imkan sunan eğitim kurumlarına sahip. Eğer bu kurumlar Bodrum'u 3-4 aylık bir turizm beldesi gibi düşünseydi buraya yatırımı düşünmezlerdi. Yani Bodrum'u yılın 12 ayı yaşanabilecek bir yer gibi görüyorlar. Turizmin çeşitlendirilmesi sürecinde nasıl şu an kendiliğimizden spor turizmine doğru evriliyorsak kongre turizmine de evrileceğiz. Bu anlamda Bodrum'da yaşayan iş insanlarını kutluyorum. Sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Hep birlikte el, gönül ve iş birliği ile Bodrumumuzda, Muğla'mızda birbirinden güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum."

KÖROĞLU: HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, ise toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bazı konular hakkında istişarede bulunduklarını belirterek, "Kendisinin beklentilerini aldık ve bu yönde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Bodrum için hayırlısı olacak. Hız kesmeden moralimizi bozmadan çalışmalarımızı sürdürüp Bodrum'un hizmet ve kalite çıtasını daha da yukarılara çıkarmak turizmi 12 aya yaymak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Muğla Valisi Esengül Civelek ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yıldız, günün anısına BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!