Vali Çiftçi, fabrika işçilerine yemek dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Vali Çiftçi, fabrika işçilerine yemek dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 17:03

Vali Çiftçi, fabrika işçilerine yemek dağıttı

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ Valisi i Orhan Çiftçi, Babaeski ilçesinde ziyaret ettiği fabrikada işçilere elleriyle yemek dağıtıp, onlarla birlikte yemek yedi.

Vali Orhan Çiftçi eşi Ayşe Çiftçi ile birlikte Babaeski ilçesinde kurulu bulunan Modern Tekstil Tül Perde Fabrikası'nı ziyaret etti. Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, fabrika sahibi Hüseyin Şahin, eşi Zekiye Şahin ile birlikte tül perde üretim tesislerini gezdikten sonra, öğlen molasında karavananın başına geçerek, işçilere kendi eli ile yemek dağıttı.  İşçiler ile birlikte öğlen yemeği yiyip sohbet eden Çiftçi, "Böyle adı gibi modern bir fabrikada çalıştığınız için çok şanslısınız" dedi. Vali Çiftçi şöyle dedi:

"Bölgemizde faaliyette bulunan özel fabrikalara, devlet olarak, bizde her türlü desteği vermek zorundayız ve tabi ki özel sektörün bir ayağı da işçilerdir. Biz bugün Modern Tekstil Tül Perde Fabrikası üretim tesislerini ziyaret ettik, hem de işçilerimiz ile birlikte bir yemek yedik. Ülkeyi de inşallah hep birlikte devlet olarak, özel sektör olarak ve işçilerle hep birlikte kalkındıracağız inşallah. Kalkınmanın yolu da üretimden geçiyor, üreteceğiz ve dünya ya da satacağız. Çünkü bu ürettiklerimizi satmadan da bunu başaramayız onun için herkes kendi üzerine düşen görevi en güzel ve en iyi şekilde yapacak. Başta biz devlet yöneticileri olmak üzere ama ben herkese söylüyorum herkes işini en güzel şekilde yaparsa hiçbir sorun kalmaz. Dünya da ülke olarak zaten saygın bir ülkeyiz ama daha saygın bir hale geliriz, daha güçlü oluruz. İnşallah çocuklarımıza, torunlarımıza çok daha güzel bir ülke bırakırız diye düşünüyorum. Ben ayrıca bütün çalışanlarımıza da başarılar diliyorum. Bugün bu gezdiğimiz Modern Tekstil Tül Perde Fabrikası ile gurur duyduk, Hüseyin Şahin bey de yılların sanayicisi bu sektöre 55 yılını vermiş ve şuan Malezya'ya mal gönderiyorlar. Bir iş yerinde kalite vallahi her şeyi ile belli oluyor, az evvel işçilerimiz ile birlikte yemek yedik bu kaliteyi orada bile gördük. Çünkü üretilen mallar ortada bunun tartışılacak hiçbir şeyi yok."


Fabrika Sahibi Hüseyin Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Çiftçi'ye, devlet adına iş adamlarına verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!