Vali Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Çelikten muhtarlara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 13:56

Vali Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Azmi Çelik, Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ali İrfan İbiş'ten ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara büyük önem verdiğini hatırlatan Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın mahallede yaşadığı sorunlara çözüm bulma noktasında, yasalar çerçevesinde Valilik olarak elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Muhtarlarımız, bulunduğu yerleşim yerinin en yetkili kişisidir. Vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde ulaştırılması açısından bizler, muhtarlarımızla devamlı iletişim halindeyiz" dedi.

Seçilmiş bir insan olarak muhtarların halktan aldığı desteği en iyi şekilde yerine getirmesinin önemine değinen Vali Çelik, toplumu ilgilendiren konularda vatandaşların iyi ve sağlıklı bilgilendirilmesini istedi. Devletin temsilcisi olarak halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını aktaran Vali Çelik, karşılıklı diyalog sayesinde her şeyin çözüme ulaşacağını savundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar derneği Başkanı Ali İrfan İbiş ise, yasalar çerçevesinde, mahallelerdeki sorunları yetkili yerlere ilettiklerini bildirdi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduklarını kaydeden Başkan İbiş, birlik ve beraberlik adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Vali Çelik, gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan İbiş'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Derneği ziyarete gelişi esnasında iki kadın Vali Çelik'in yolunu keserek tanışmak istedi. Kadınların halini ve hatırını soran Vali Çelik, Türk milletinin milli birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını, yüreğinde vatan sevgisi olan herkesin ülkemize sahip çıktığını söyledi.

-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!