Vali Canbolat, Havalimanında İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Canbolat, Havalimanında İncelemelerde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 13:51

HAKKÂRİ VALİSİ YAKUP CANBOLAT, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU TARAFINDAN 26 MAYIS 2015 TARİHİNDE HİZMETE AÇILACAK OLAN HAKKÂRİ-YÜKSEKOVA HAVALİMANI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 26 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılacak olan Hakkâri-Yüksekova Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.
İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Yüksekova ilçesine giden Vali Yakup Canbolat, havalimanında Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, Yüksekova İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet ve kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılandı.
Havalimanında incelemelerde bulunan Vali Canbolat, devam eden çalışmaları yakından takip ederek yapılan işler hakkında firma yetkilerinden bilgi aldı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Yüksekova Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Yakup Canbolat, burada kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yeni Doğan 2. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi ve yenilenen Acil Servis’in açılışını yaptı.
Ardından değişik servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Canbolat, Polis Evi’nde gerçekleştirdiği toplantının ardından ilçeden ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!