Vali Can, okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Can, okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 10:08

Vali Can, okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-TOKAT Valisi Cevdet Can, Tokat merkezde eğitim veren okulların, 'Okul Aile Birliği Başkanları' ile bir araya geldi.

Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Vali Can, "Buranın sahibi sizlersiniz, biz sizlere destek kuvvetiz. Amacımız, ilimizdeki sorunlara bir de sizlerin gözünüzle bakabilmek. Çocuklarımızın geleceğini daha iyi yapmak için gayret gösteriyoruz. Bir okulda öğretmen ne ise, okul aile birlikleri de odur. Aramızda astlık üstlük yok. Hepimiz, yaptığımız hizmetle büyüğüz. Ortak sıfatımız Allah’a kul, vatana, millete ve devlete hizmetkar olmak. Kulluk ve hizmet makamından başka makam yoktur. Çocuklarımızı tehlikelerden ve lüzumsuz ilgilerden kurtarmamız lazım. Topluma faydalı ve güzel ahlak sahibi çocuklar yetiştirmeliyiz. Hep birlikte çalışarak, işbirliği içerisinde bunu gerçekleştireceğiz. Onları asla ve asla sevgisiz bırakmayalım. Bütün derdimiz; yaptığımız işin, yaşadığımız şehrin ve ülkemizin itibarını artırmak. Ülkemizin itibarı artınca, hepimizin itibarı artar. O itibarı artıracak olanlar da bizim çocuklarımız. Onları iyi yetiştirmek, bütün kötülüklerden korumak zorundayız. Bir çocuğumuza dahi zarar gelmesini istemiyoruz, onun için gayret ediyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından okul aile birliği başkanlarına tek tek söz veren Vali Can, sorunları, istekleri ve ihtiyaçları öğrenerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!