Vali Çakacak, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Yemekte Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Yemekte Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 10:07

MERSİN VALİSİ ÖZDEMİR ÇAKACAK, EŞİ KEVSER ÇAKACAK İLE BİRLİKTE CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA AKDENİZ BÖLGE VE GARNİZON KOMUTANLIĞI TARAFINDAN ORDUEVİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Orduevi’nde düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle birlikte yemek yedi.
Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nca gerçekleştirilen programa, Vali Çakacak ve eşinin yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.
Orduevinde açılışı yapılan 100. Yıl Yemek Salonu’nda, şehit aileleri ve gazilerle öğle yemeği yiyen Çakacak ve eşi, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.
Yemek sonrasında bir konuşma yapan Tuğamiral Demirhan, "Milletimizin varlığı ve Türkiye’nin bağımsızlığı, kutsal vatan topraklarının bütünlüğünün korunması uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizin manevi huzurunda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Sayın Valimiz ve Eşi Hanımefendi olmak üzere programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!