Vali Bilmez, Damal ilçesinde muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Bilmez, Damal ilçesinde muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 11:53

Vali Bilmez, Damal ilçesinde muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)-Ardahan Valisi  Mehmet Emin Bilmez, Damal ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.
    Vali Bilmez, muhtarlar toplantısının 8’ncisini Damal’da yaptı. İl Jandarma Komutanı, Özel İdare Genel Sekreteri ve ilgili kurum müdürleriyle birlikte gittiği Damal’da, ilçe kaymakamı Vedat Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Ergin Önal tarafından karşılandı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda mahalle ve köy muhtarları ile buluşan Vali Bilmez, muhtarlarla sohbet etti, köylerle ilgili eksiklikleri ve talepleri dinledi.
    Toplantıda muhtarların görev ve sorumluluklarından bahsederek, muhtarın, devletin temsilcisi olduğunu aktaran Vali Bilmez, köy kanunu, köye gelen kamu görevlilerine yardımcı olma, ormanları koruma, yabancı ve olumsuz şahıslara karşı duyarlı olma, yardıma muhtaç vatandaşların bildirilmesi, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit ederek yetkililere bildirme gibi muhtarların sorumlu olduğu konularda bilgilendirmelerde bulundu.
    Vali Bilmez, köy sayısının az olması bakımından ilçeye bağlı köylerde önemli derecede eksikliğin bulunmadığını, fakat zaman zaman ortaya çıkan eksikliklerin ve ihtiyaçların giderilmesi noktasında gerekli gayretin gösterildiğini kaydetti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!