Vali Baruş, 15 Temmuz anma programını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Baruş, 15 Temmuz anma programını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 16:09

Vali Baruş, 15 Temmuz anma programını açıkladı

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU,(DHA) - BOLU Valisi Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü kapsamında 11-15 Temmuz tarihleri arasında kentte yapılacak anma programlarını açıkladı.
FETÖ/PDY'nin gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıldönümünde Bolu Valiliği ile Bolu Belediye Başkanlığı tarafından kentte çeşitli programlar düzenlenecek. Vali Baruş, valilik binasında düzenlenen basın toplantısında 15 Temmuz anma programını açıklayarak şöyle konuştu:
"11 Temmuz tarihinde vatandaşların darbe girişimi gecesi neler yaşadıklarını yazmları için Kent Meydanı'nda anı defteri açılacak. Aynı gün darbe girişimi gecesi şehit düşenlerin kabristanları ziyaret edilerek onların anısına mevlit okutulacak. Anma programları kapsamında 13 Temmuz'da düzenlenecek konferans sonrası da şehit aileleri ziyaret edilecek. Anma programları kapsamında 14 Temmuz'da Kent Meydanı'nda '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' temalı fotoğraf sergisi açılacak. Darbenin yıldönümünde ise Kent Meydanı'ndan Demokrasi Meydanı'na kadar 'Milli Birlik Yürüyüşü' yapılacak."
Vali Baruş, akşam saat 21.00'da başlayacak yürüyüşe tüm Bolu halkını davet ederek, "15 Temmuz gecesi yüreklerimizin toplu vurması için çok önemli. Bolu halkının şehitlerine sahip çıkacağına inanıyorum. Güzel bir anma programı hazırlandı. Anı defteri sayesinde de bizden sonraki gelecek nesillere duygularımız miras kalacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!