Vali Azizoğlu'ndan EYOF'a davet

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlundan EYOFa davet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 18:12

Vali Azizoğlu'ndan EYOF'a davet

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)-  Vali Seyfettin Azizoğlu, Muhtarlar aracılığı ile Erzurumlulara mesaj göndererek vatandaşları Kış Avrupa Gençlik Olimpik Festivalinin (EYOF) açılış seremonisine davet etti.

Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Müftülüğü Konferans Salonunda muhtarlar toplantısı yaptı. Muhtarların, mahalleleri ile ilgili sorunlarının konuşulduğu toplantıda Vali Azizoğlu, Erzurumlulara önemli bir de çağrıda bulundu.  Kazım Karabekir Stadyumunda, 12 Şubat Pazar günü saat 19.30'da EYOF 2017'nin açılış merasiminin yapılacağına dikkati çeken Vali Azizoğlu, muhtarlar aracılığıyla Erzurumluları davet etti. Avrupa'dan misafirlerin gelmeye başladığını hatırlatan Vali Azizoğlu organizasyon sayesinde tüm dünyaya önemli mesaj vereceklerini belirtti. Vali Azizoğlu, şunları söyledi:
"O gün sadece Erzurum'da bir spor organizasyonu olmayacak. Tüm dünyaya buradan önemli mesajlar vereceğiz. Gelen misafirlerimize ev sahipliğimizi ve ülkemizin birliğinin nişanesi olan kardeşliğimizi el ele tutuşarak göstereceğiz. Bu nedenle pazar günü Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarının açılışının yapılacağı Kazım Karabekir Stadyumuna tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!