Vali Azizoğlu, yenilikçileri ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlu, yenilikçileri ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 17:22

Vali Azizoğlu, yenilikçileri ödüllendirdi

Haberin Devamı

Zafer KUMRU / ERZURUM,(DHA)- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim- öğretimde yenilikçilik ödülü kazananlara ödülleri Vali Seyfettin Azizoğlu tarafından verildi.

Eğitim- öğretim alanında özgün, modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi, paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'ne bu eğitim- öğretim yılında 2 bin 581 başvuru yapıldı. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda proje raporları değerlendirildi ve 303 çalışma seçildi. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 94 çalışma Bölge Ödülüne layık görüldü. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 'eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri' bölgesel töreni Erzurum lisesinde düzenlendi.

Erzurum Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Vali Seyfettin Azizoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Atama Daire Başkanı Fethi Fahri Kaya, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, "İlim ve irfanla dünyaya bundan önceki gösterdiği büyük medeniyeti tekrardan gösterecektir. Ben inanıyorum ki bugün Abdülhamit'in kurduğu bu lisede öğrenciler Türkiye'nin geleceği yerde önemli yerler edineceklerdir. Bu ülkeye büyük hizmetler vereceklerdir. Ülkemizin yetiştirdiği eğitim neferleri hem bu ülkenin hem de bu coğrafyanın barış ve huzuruna katkı sağlayacaklardır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erzurum, Erzincan ve Iğdır'dan 5 ayrı kategoride 7 projeden dolayı bölgesel ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!