Vali Azizoğlu, kaymakamlarla değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlu, kaymakamlarla değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 18:40

Vali Azizoğlu, kaymakamlarla değerlendirdi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapılan , bu yılın son Kaymakamlar toplantısında 2016 yılı değerlendirirken 2017 yılında yapılacak kamu yatırımları masaya yatırıldı.
Mustafa Kemal Atatürk başkanlığında Erzurum Kongresinin (1919) yapıldığı tarihi kongre binasında düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, büyükşehir belediyesinden yetkiler ve ilgili kurum müdürleri katıldı Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Seyfettin Azizoğlu son vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile tayin olan kaymakamlarla kısa ama verimli bir çalışma fırsatı bulduklarını bildirdi. Doğu Anadolu'nun en büyük kenti olan Erzurum’da görev yapmanın büyük bir onur ve şeref olduğuna dikkati çeken Vali Azizoğlu, şunları söyledi:
“Erzurum’da görev yapmak büyük bir sorumluluktur. Arkadaşlarımızda sağ olsunlar bu sorumluluk bilincinde gecelerini gündüzlerine katarak hiç bıkmadan usanmadan çalışarak görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Ben sizlerin huzurunda tayini çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında kendilerine ve ailelerine huzur, mutluluk diliyorum."
Vali Seyfettin Azizoğlu'nun konuşmasının ardından kaymakamlar toplantısında, tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi yolunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.  Karla mücadelede alınacak tedbirler, eğitim-öğretim çalışmaları, çevre kirliliğinin önlenmesiyle ilgili çabaların ele alındığı toplantıda İl genelindeki emniyet ve asayiş konuları görüşüldü.  2016 yılında yapılan yatırımlar değerlendirilirken 2017 yılında yapılacak kamu yatırımları görüşmeye açıldı. 
Toplantının ardından Vali Azizoğlu, tayini çıkan Kaymakamlara veda yemeği verdi. Vali Azizoğlu, tayinle ayrılacak kaymakamlara Erzurum logolu çini işlemeli tabak hediye etti.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!