Vali Ata'dan, Jandarma Komutanı Aras'a veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Atadan, Jandarma Komutanı Arasa veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 12:27

Vali Ata'dan, Jandarma Komutanı Aras'a veda yemeği

Haberin Devamı

HATAY Valisi Erdal Ata, İl Jandarma Komutanı iken tuğgeneralliğe terfi ederek Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığına atanan Turgay Aras onuruna veda yemeği düzenledi.
Antakya Savon Otel'deki yemekte konuşan Vali Ata, Hatay'daki hizmetlerinden dolayı Aras'a teşekkür etti. Aras'ın yeni görev yerinde de aynı başarı ve özveriyi göstereceğine nandığını dile getiren Vali Ata "Ben Jandarma Komutanımız ile burada beraber çalışmaktan, onu tanımaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra da meslek hayatınızdaki başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi. 
Turgay Aras ise Hatay'da yürüttüğü görevinin kendisi için 'çok anlamlı ve özel' olduğunu dile getirerek Vali Ata'ya teşekkür etti. 
Programa 2'nci Hudut Alayı Komutanı P. Alb. Mehmet Atila Kayı, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Nursal Çakıroğlu ve Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman katıldı. 

HATAY,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!