Vali Ata sualtı kaynak çalışmasını izledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Ata sualtı kaynak çalışmasını izledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 15:27

Vali Ata sualtı kaynak çalışmasını izledi

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/ İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ziyaretinde sualtına dalan öğrencinin kaynak yapmasını izledi.
Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Vali Ata’ya, İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş'ın ve Deniz Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Ayhan Demirhan fakülte bölümleri ile ilgili sunum yaptılar.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, "Ülkemizin aydınlık geleceği muhakkak ki kaliteli eğitimden geçiyor. Bu yolda bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Toplantının ardından Vali Ata'ya 'Dalış Kulesini' gezdiren Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, "Kulen ülkemiz üniversitelerindeki benzer programlarla kıyaslandığında, 6 metre yüksekliğinde 4 metre çapındaki tek dalış kulesi. Su altı kaynağı dersi ile sanayi dalgıcı olarak yetiştirilen öğrenciler, sektörde önemli bir boşluğu kapatmaktadır" dedi.
Vali Erdal Ata, bir öğrencinin su altına dalarak yapmış olduğu kaynağı ilgiyle izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!