Vali Altıparmak Demirsporlu Yonca ile Aykut'u ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Vali  Altıparmak Demirsporlu Yonca ile Aykutu ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 17:43

Vali Altıparmak Demirsporlu Yonca ile Aykut'u ödüllendirdi

Haberin Devamı

Zafer KUMRU/ ERZURUM, (DHA) - Vali Ahmet Altıparmak Erzurum'un en eski spor kulüplerinden biri olan Demirspor’un başarılı sporcuları Yonca Karademir, Aykut Taşçı'yı altınla ödüllendirdi.
Vali Ahmet Altıparmak makamında TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt ile birlikte Kayaklı Biatlon dalında Türkiye, Balkan ve Fis Kupasında derece elde eden milli sporcular Yonca Karademir, Aykut Taşçı ile Demirspor Kayaklı Koşu Milli Takım Antrenörü Mükerrem Yılmaz’ı kabul etti. TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt, Demirspor kulübü sporcularının elde ettiği başarıları hakkında Vali Altıparmak’a bilgi verdi. Kış sporlarına ağırlık verdiklerini belirten Yeşilyurt,  2015-2016 sezonunda ulusal ve uluslararası yarışmalarında 8 sporcu ile mücadele ettiklerini söyledi. Yeşilyurt, Vali Altıparmak’tan sporcuları için manevi destek istedi. 
Vali Ahmet Altıparmak, kabulde aldıkları başarılardan dolayı Yunus Yeşilyurt, Antrenör Mükerrem Yılmaz ve Demirspor'lu milli sporcular Yonca Karademir, Aykut Taşçı'yı başarılarından dolayı kutladı. Vali Altıparmak, sporcuları altınla ödüllendirdi.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!