Vali Ali Fidan Akçakoca’da Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Ali Fidan Akçakoca’da Muhtarlarla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2015 09:52

VALİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Ali Fidan Akçakoca’da muhtarların katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, "Amacımız vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak" dedi.
Akçakoca’da düzenlenen toplantıya Vali Ali Fidan, İlçe Kaymakamı Mehmet Özer, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç, Düzce ve Akçakoca’daki mülkü amirler ve daire müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Akçakoca’da görev yapan köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Vali Ali Fidan "Akçakoca’da genel istişare toplantısı yapıyoruz. Tüm hizmetleri değerlendiriyoruz. Ne yaptık, neler yapıyoruz. Mesela güvenlik konusunda çalışmalarımız da, uyuşturucu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve bu konuda ciddi anlamda bir başarı elde ediyoruz. Milli Eğitim konusunda yani eğitimde de baya bir yol kat ettik. Bunun içinde önemli çalışmalar yapıyoruz. Köylerimizde içme suyu konusunda neler yaptık bunları değerlendireceğiz. Bunun yanında Sosyal Hizmetler çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Eğitim, sağlık yönünde neler yapılmış bunları değerlendireceğiz ve üzerinde konuşacağız. İlçemizdeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele alacağız. İlçemizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözümünü sağlamak amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe Belediyemiz, daire müdürleriyle, muhtarlarla ve il genel meclisi üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunacağız. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde nasıl ulaştırılacağı konusunda yapılması gerekenleri istişare edeceğiz" dedi.
Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer’de ilçede Kaymakamlığın yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel bir bilgi verdi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise Akçakoca Belediyesinin gerçekleştirdiği icraatları ve projeleri başlıklar halinde anlattı. Kilit parke yol çalışmalarından asfalt çalışmalarına, elektrik direklerinin yer altına alınmasından çivi deresinin ıslahına, katı atık aktarma istasyonundan yağmur suyu drenaj çalışmalarına, çocuk parklarının kurulumundan doğalgaz çalışmalarına, sokak sağlıklaştırma projesinden umut ışığı birimi çalışmalarına, organize sanayi bölgesi çalışmalarından değirmenağzı projesine kadar tüm çalışmalar hakkında kısaca bilgi verdi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin konuşmasının ardından toplantı genel değerlendirmeler şeklinde istişare yapılarak basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!