Vali Al'dan veda ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Aldan veda ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 10:12

Vali Al'dan veda ziyaretleri

Haberin Devamı

VALİLER Kararnamesiyle merkeze alına Osmaniye Valisi Kerem Al, veda ziyaretlerine başladı.
İlk olarak Şehit Piyade Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Kışlası'nı ziyaret eden Vali Al, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül tarafından karşılandı. Vali Al, Albay Gül ile bir süre görüştükten sonra, İl Jandarma Komutanlığı'na geçti. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ile görüşen Al'ın bir sonraki durağı, Osmaniye Adliyesi oldu. Vali Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz tarafından karşılandı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da yer aldı. Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç ile bir süre görüşen Vali Al, ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü ile devam etti. Vali Kerem Al, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile görüşmesinin ardından, son olarak Osmaniye İl Özel İdaresi'ne gitti. Al, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Vali Al'a ziyaret sırasında günün anısına plaket verildi. 
VEDA YEMEĞİ
Vali Al için ayrıca Büyük Osmaniye Oteli'nde veda yemeği düzenlendi. Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Mehmet Altun, Belediye Başkanı Kadir Kara ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz birer konuşma yaparak, Vali Al'a bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.
Vali Al ise konuşmasında hayatının en güzel anılarını Osmaniye'de yaşadığını belirterek "Yıllar önce 2014'de buraya gelişimde Osmaniye benim için Türkiye'nin herhangi bir iliydi. Bugün ise hayatımda çok şey ifade eden hayatımın önemli bir paçası haline gelen, gurbeti sılaya çeviren, benim için artık sıla olan bir il" dedi. 

 

 

OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!