Vali Al muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Al muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 16:07

Vali Al muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

OSMANİYE Valisi Kerem Al, köy muhtarları ile bir araya geldi. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'ndaki toplantıda konuşan Vali Al, köylerin ihtiyaç ve sorunları belirlemek istediklerini söyledi. Vali Al, muhtarlara şöyle seslendi:
"Bildiğiniz üzere yatırım sezonu başladı. Biz de bugün sizlerle bir araya gelerek, köylerimizin varsa sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarının tespitini yapmak istedik. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda gerekli değerlendirmeleri yapacağız ve acil olanlar öncelikli olmak üzere sorunları çözümü yönünde gayret göstereceğiz." 
Taha sonra söz alan İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz güvenlik ve asayiş çalışmaları konusunda bilgi verdi. Albay Düz, bazı köylerden daha önce kamera sistemi konusunda iletilen taleplerin değerlendirildiğini anlatarak "Kamera sistemi konusunda çalışmalarımız devam ediyor ancak bildiğiniz üzere hırsızlık olaylarında güvenlik kameraları tek başına yeterli değil. Hırsızlık olaylarında köylerde hırsızlara yardım ve yataklık yapan kişiler oluyor. Bunlara fırsat verilmemesi gerekiyor"  dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık da köylerde yapılan yatırımlar hakkında sunum yaptı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!