Vali Aktaş uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Vali Aktaş uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 14:18

Vali Aktaş uğurlandı

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA) - VALİLER Kararnamesi ile Şırnak valiliğine atanan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, onuruna verilen iftar yemeği ile uğurlandı.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerin de katıldığı yemekte konuşan Vali Aktaş, ’’Makamlar geçici emanet görevlerdir. Bu emaneti inşallah layıkıyla Karabük’te taşımışızdır. Bu emaneti bize tebliğ edenlere layık olmuşuzdur. Karabük gerçekten çok hareketli ve dinamik bir ilimiz. Karabük kendi ölçeğinde ki hiçbir ille kıyaslanmayacak ölçekte yatırım alabilmiş bir ilimiz. Kamu hizmetlerinin bir an önce tamamlanması noktasında bütün arkadaşlarla birlikte mücadele verdik. Hizmetleri yaparken oldukça ulaşılabilir olmaya gayret ettik. Kapımızı gönlümüze açık tutmaya gayret ettik. İnsanlarımızla iç içe olmaya çalıştık. 1 yıl içerisinde bizi  kucaklayan Karabük halkına yürekten teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Hakkınızı helal edin" dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kısa sürede çok iyi işler gerçekleştirdiğini, yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğine inandığını söylediği Vali Aktaş’a hediye verdi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!