Vali Aktaş,Sanayi esnafını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Aktaş,Sanayi esnafını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 17:39

Vali Aktaş,Sanayi esnafını ziyaret etti

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Valisi İlhami Aktaş, şehirde bulunan esnaf odalarını ve sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş, ziyaretlerine ilk olarak Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’den başlayarak, esnaf odaları ve birlik çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Lale Sanayi ve Yeni Sanayi Sitesindeki bir kısım Esnaf ve Sanatkârlarının işyerlerini gezerek esnafların yaşadıkları sorunlarını, istek ve taleplerini  kendilerinden dinleme imkanı bulan Vali İlhami Aktaş ileriki günlerde yine esnafın çayını içip sohbet edeceğini belirtti. Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Lale Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Suat Altıntaş,  Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü Vali İlhami Aktaş’ın işyerleri ziyaretinde kendilerine eşlik ettiler.

Ziyaretlerde, Vali Aktaş, esnafların karşılaştıkları sorunları, sıkıntıları ve taleplerini dinledi. Esnaflarla da bir süre sohbet ederek, esnafların ticari faaliyetleri ve işleri hakkında da bilgiler aldı, bir sorunları ve talepleri olması halinde esnaflara kapılarının her daim açık olduğunu ifade eden Vali Aktaş, esnaflara bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar ise Vali İlhami Aktaş’a, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!