Vali Aktaş Eldivanlı muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Aktaş Eldivanlı muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 16:31

Vali Aktaş Eldivanlı muhtarları dinledi

Haberin Devamı

ELDİVAN(Çankırı), (DHA)- ELDİVAN ilçesi muhtarlar toplantısı, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında Eldivan Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü salonunda yapıldı. Toplantıda, muhtarlar sorunlarını anlattılar.   
Toplantıda İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü birer sunum yaptı. İl Jandarma Komutanlığı adına sunum gerçekleştiren Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Asayiş Şube Müdürü Ergin Yılmaz, muhtarlara asayiş, güvenlik ve dolandırıcılık konularında bilgi verdi. AFAD İl Müdürü Hasan Sait Korkutata ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü adına sunum gerçekleştirilen Çankırı Müze Müdürü Ali Atmaca'nın sunumlarının ardından muhtarların soru ve talepleri dinlendi.
Toplantıya Vali Hamdi Bilge Aktaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu, Eldivan Kaymakamı Musa Göktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve daire amirleri katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!