Vali Aktaş, Atkaracalı muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Aktaş, Atkaracalı muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 16:24

Vali Aktaş, Atkaracalı muhtarları dinledi

Haberin Devamı

ATKARACALAR(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI'nın Atkaracalar ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Her ay bir ilçede yapılan muhtarlar toplantısında muhtarların talepleri dinlenerek çözüm arandı.
Atkaracalar Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Hamdi Bilge Aktaş, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Atkaracalar Kaymakamı Selami Korkutata, İl Jandarma  Komutanı Vekili Jandarma Albay Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Çardaklı Belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile ilgili daire amirleri katıldı.
Toplantıda İl Jandarma Komutanlığının bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Sunumda Jandarma Astsubay Sevim Karaosmanoğlu, köy ve mezralarda meydana gelebilecek olan olumsuzluklar hakkında muhtarları bilgilendirerek, uyarılarda bulundu. Dolandırıcılık, düğünlerde silah atma ve benzeri konulara dikkat edilmesi gerektiğini aktaran Sevim Karaosmanoğlu, muhtarlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Sunumun ardından muhtarların talepleri alındı. Talepleri tek tek cevaplayan Vali Aktaş, köylerin sorunlarıyla her zaman yakından ilgileneceklerini ifade etti. Toplantı soru ve cevapların ardından sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!