Vali Aktaş, 24 Kasım öğretmenler günü programına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Aktaş, 24 Kasım öğretmenler günü programına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 12:42

Vali Aktaş, 24 Kasım öğretmenler günü programına katıldı

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA) VALİ İlhami Aktaş, Özel Kardelen Kolejinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü  etkinliği nedeniyle akşam yemeğine katıldı.

Vali İlhami Aktaş, Özel Kardelen Koleji Yönetimi Kurulu Müdürü Yücel Menekşe, Lise Müdürü Mürsel Mut, İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ve öğretmenler tarafından karşılandı. Kardelen Kolejinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve Eşi Nagihan Şahin, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Eşi Seçgin Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Eşi Nimet Demir, Belde Belediye Başkanları, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Akşam yemeğinin ardından Özel Kardelen Kolejinin organize ettiği, oyunculuğunu ve yapımcılığını Özel Kardelen Koleji öğretmenlerinin sahnelediği, “Kadın Erkek Eşitliği” ni anlatan “Pişti” isimli Tiyatro gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Vali İlhami Aktaş, bütün öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutladı ve okul öğretmenlerinin sahnelediği tiyatro oyuncularını tek tek tebrik ederek, gösteriden dolayı teşekkür etti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!