Vali Akın son şehidimizin ailesine şehadet belgesi verdi

Güncelleme Tarihi:

Vali Akın son şehidimizin ailesine şehadet belgesi verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 12:23

Vali Akın son şehidimizin ailesine şehadet belgesi verdi

Haberin Devamı

Salih GÜNER / KIRŞEHİR (DHA)- Kırşehir Valisi İbrahim Akın, son şehidimiz olan Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim’in ailesine “Şehadet Belgesi” takdim etti.

Şehidimizin Kırşehir’deki evini ziyaret ederek ailesi ile görüşen Vali İbrahim Akın, şehidimizin ailesine başsağlığı dileyerek “Şehadet Belgesi”ni takdim etti. Şehitlerimizin yakınları ile sürekli bir araya gelerek acılarına ortak olduklarını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Şehitlik herkese nasip olmayacak kadar kutsal bir mertebedir. Süleyman kardeşimiz de en yüksek mertebeye ulaşmıştır. Bu topraklara vatan diyebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimizin ailelerine devletimiz gereken desteği vermektedir. Bizler de her fırsatta şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ile bir araya gelerek, acılarını paylaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi.

Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yzb. Harun Ağaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve Kırşehir Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan’ın da yer aldığı ziyaret, İl Müftüsü Mehmet Yaman’ın okuduğu Kuran tilavetinin ardından Vali Akın, şehidimizin ailesine ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!