Vakkasoğlu okurlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vakkasoğlu okurlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 13:41

Vakkasoğlu okurlarıyla buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - YAZAR Vehbi Vakkasoğlu, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçe Belediyesi'nin organize ettiği bir programda okurlarıyla buluştu.
Onikişubat Belediyesi'nin öğrencilerin kitap sevgisinin artırılması, okudukları kitabin yazarını yakından tanıması amacıyla hayata geçirdiği 'Okur-Yazar Buluşuyor' isimli projenin son konuğu Yazar Vehbi Vakkasoğlu oldu. Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ve Süha Erler Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve öğretmenleriyle bir araya gelen Vakkasoğlu, sohbet havasında geçen söyleşide öğrencilerin gelecekte hayatlarına yön vermelerine yönelik anlatımlarda bulunarak, bilinçli bir neslin oluşması için öneriler sundu.
Program sonunda değerlendirmelerde bulunan Vakkasoğlu şunları söyledi:
"Kahramanmaraş'ta birçok programa şahit oldum, katıldım ama en heyecan duyduğum ve en faydalı gördüğüm programdan biri okullarda ki okur-yazar buluşmaları programıydı. Özellikle bu son dört okulda hakikaten heyecanım tavan yaptı diyebilirim. Bu açıdan gençleri geleceğe hazırlama projesi diyorum ben buna kısacası. Kültür Belediyeciliğinin çok canlı, çok çarpıcı bir örneğiydi, yolları gönülleri açık olsun, İnşallah devamı daha da genişleyerek sürsün."
Söyleşiye katılan öğrenciler ise Onikişubat Belediyesi'nin yapmış olduğu etkinlikten memnun kaldıklarını ve devamının da gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!