Vakıfbank'ın rakibi Cannes

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbankın rakibi Cannes
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 12:49

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü hafta maçında yarın Fransa'nın Cannes ekibini konuk edecek. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Haberin Devamı

Ligde ilk iki maçında Sırbistan'ın Partizan ve İtalya'nın Piacenza takımlarını 3-0'lık skorlarla mağlup eden VakıfBank, grupta 6 puanla lider durumda bulunuyor. İlk iki maçında Partizan ve Piacenza'yı 3-2'lik skorlarla geçen Cannes ise grupta 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Karşılaşmayla ilgili kulübün internet sitesinde açıklaması yer alan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Cannes'a karşı grup liderliklerini koruma adına önemli bir mücadele vereceklerini belirterek, şunları kaydetti: "Cannes'da ilk iki maçını kazanarak gruptaki iddiasını ortaya koydu. Kadrolarına baktığımızda birbirinden değerli oyuncuları olduğunu görüyoruz. Ancak biz üç puanı kazanıp hem liderliğimizi sürdürmek hem de rakibimizle olan puan farkını açmak istiyoruz. Takım olarak her geçen maç daha iyi ve daha uyumlu oynadığımızı düşünüyorum. Ancak halen oyunumuzun üzerine koyabileceğimizi de biliyoruz. İstanbul'da, kendi evimizde her zaman olduğu gibi taraftarlarımız eğlenceli bir voleybol atmosferi yaratacaktır. Biz de onlara güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz."

VakıfBank'ın liberosu Gizem Karadayı da Cannes ile geçmiş yıllarda da zorlu maçlar yaptıklarını belirterek, "Takım olarak iyi bir seri ve form yakaladık. İyi bir oyun ve İstanbul'da oynayacak olma avantajımızla üç puanı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullanırken, takımın Bulgar oyuncusu Elitsa Vasileva ise "Cannes maçı bizim bu turnuvada şu ana kadarki en zor maçımız olacak. Oldukça iyi hazırlanmak zorundayız. Kendi oyunumuzu sergileyerek mücadeleden galip ayrılan taraf olacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!