Vakıf Hastanesi çalışanları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vakıf Hastanesi çalışanları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 14:43

Vakıf Hastanesi çalışanları buluştu

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR(ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 2007 yılında kapatılan ve yıkılıp yeri park olan eski Vakıf Hastanesi'nin çalışanları, yılda en az iki kez bir araya gelip anılarını tazeliyor.

Vakıf Hastanesi'nin eski çalışanları, oluşturulan 'Vakıf Ailesi' adlı whatsapp grubu sayesinde birbirleriyle bağlantıyı koparmıyor. Birçoğu hastane kapatıldıktan sonra başka kurumlarda hizmetlerini tamamlayıp emekli olan, birçoğu da halen farklı işyerlerinde çalışan grup 1995 yılında Vakıf Hastanesi'nde çalışma hayatına atılan Fecrin Nur Öngören'in organizasyonuyla Kaleiçi semtindeki Lavin Meyhane'de bir araya geldi.

Vakıf Hastanesi'nin eski doktorlarından Tolga Yaşar, Önder Karadağ, Bülent Naci, eczacı Ayşe Karadağ, halkla ilişkiler sorumlusu Nihan Özsükan, danışma görevlisi Nalan Akçimen, laboratuvar görevlisi Çiğdem Seval Üzümcü, röntgen görevlisi Beyhan Karabağ ve hemşirelerden oluşan 30 mesai arkadaşı, bir kez daha eski günleri hatırladı.

Fecrin Nur Öngören, "Arkadaşlarımız arasında halen yardımlaşma ve dayanışmamızı sürdürüyoruz. Birbirimizden haberdar oluyoruz, ailece görüşüyoruz" dedi. Öngören, bu yılki ikinci buluşmanın kasım ayında gerçekleşeceğini de söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!