Vahid Halilhodzic Florent Malouda'yı kovdu

Güncelleme Tarihi:

Vahid Halilhodzic Florent Maloudayı kovdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 10:17

Trabzonspor'da olay! Geldiği günden bu yana istediği takımın oluşmadığını belirterek agresif demeçler veren teknik direktör Vahid Halilhodzic dün antrenman sonrasında yıldız oyuncusu Florent Malouda ile birbirine girdi. Yaşanan olaylar neticesinde kulüpten yapılan açıklamada Malouda'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız futbolcu Florent Malouda arasında dün akşam antrenmandan sonra başlayan tartışma büyüdü ve yeni bir boyut kazandı. Malouda'yı bugünkü antrenmana almayan Boşnak teknik direktör, yönetime futbolcuyu takımda istemediğini bildirdi.

Teknik direktör Halilodziç ile Malouda arasındaki olay dün yemekhanede yaşandı. Bursaspor ile oynanan hazırlık maçını tekrar izlemek istemeyen Malouda ile takımla birlikte maçı izlemesi gerektiğini söyleyen Halilhodzic arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmayı araya girenler güçlükle yatıştırdı. Tartışmanın ardından Malouda'yı antrenmana almayan Halilodziç, yönetim kuruluna haber yolladı, "Malouda'ya takımımda istemiyorum" dedi.



"HOCAMIZIN SUNACAĞI RAPOR DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDECEĞİZ"
DHA'ya konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Tatsız bir olay yaşandı ve bu maalesef dışarıya bir şekilde yansıdı. Şimdi hocamız futbolcuyla ilgili olarak bize bir rapor sunacak. Bizde buna göre hareket edeceğiz. Ancak hocamız Malouda'yla çalışmak istemiyor. Rostov maçı öncesi bu gelişme herkesi üzdü. Ama Rostov maçına odaklanıp, taraftarlarımızın ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.


KULÜP AÇIKLADI: MALOUDA KADRO DIŞI
Trabzonspor kulübü, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile tartışan Fransız futbolcu Florent Malouda'yla ilgili açıklama yaptı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün profesyonel futbolcusu Florent Malouda disiplinsiz davranışları nedeniyle, Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic tarafından kadro dışı bırakılmıştır" ifadeleri kullanıldı. Malouda'nın durumuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı da, "Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, oyuncumuz Florent Malouda'yı disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakmıştır. Teknik direktörümüzün vereceği rapor sonrasında yönetim kurulumuz Florent Malouda ile ilgili kararını verecektir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!