V. Manisaspor: 1 Trabzonspor: 1

Güncelleme Tarihi:

V. Manisaspor: 1 Trabzonspor: 1
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2007 22:42

Turkcell Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Manisaspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. İki takımıında 10 kişi kaldığı maç 1-1'lik skorla berabere bitti. Manisaspor'un golü 54. dakikada Holosko'dan gelirken, Trabzonspor'un golünü ise 73. dakikada Gökdeniz Karadeniz kaydetti.

Haberin Devamı

Manisaspor - Trabzonspor maçının fotoğrafları için tıklayın...

Maçtan dakikalar...

Ve maça ev sahibi ekip V. Manisasporlu futbolcuların vuruşuyla başlandı...

Maç başlar başlamaz ev sahibi Manisaspor, Trabzonspor kalesinde etkili olmaya başladı. Sağ kanattan etkili gelen Manisaspor'da, ceza sahası sağ çaprazından Uğur vurdu, kaleci Tolga çıkardı.

Trabzonspor'da Gökdeniz 5. dakikada ceza sahasının önünden vurdu, kaleci Bülent topu kornere çeldi.

Manisaspor 9. dakikada sol kanattan serbest atış kullanacak. Selçuk İnan topun başına geldi, ortasını yaptı. Ceza alanı içine düşen topu Trabzonspor defansı uzaklaştırdı.

Metin 14. dakikayı geride bırakırken ceza sahasının hemen önünden çok şık vurdu, top kaleci Tolga'da kaldı.

Manisaspor kalesinde 19. dakikayı geride bırakırken çok ciddi bir tehlike yaşanıyor. Yattara ceza sağası sol çaprazında Şener'i geçti, son çizgiye kadar indi, ortasını yaptı, kalenin hemen önündeki Umut, önünden sekerek geçen topa uygun pozisyonda vuramadı.

Haberin Devamı

Bu arada Manisa'da yabancı bir konuk var. Juventus'un 'oyuncu seçicisi' tribünlerde ve Holosko'yu izliyor.

25. dakikada Yattara ceza alanı önünde çalımını attı, kaleyi karşısına aldı, çizgi üzerinden vurdu, top Manisasporlu futbolculara çarptı ve geri döndü.

Uğur İnceman 29. dakikada girdiği mücadelede Serkan'ın formasından çekti ve düşürdü. Uğur bu pozisyondan sonra sarı kart gördü.

Maçta 30. dakikayı geride bırakıyoruz, V. Manisaspor 12, konuk ekip Trabzonspor ise 21 top kaybıyla oynuyor.

Ceyhun Eriş saha kenarında ısınma hareketleri yapmaya başladı. Maçta 35. dakikayı geride bırakıyoruz..

40. dakikada Yattara sağ kanattan kale sahası içerisine yerden ortaladı, top kaleci Bülent'te kaldı.

Holosko 41. dakikada yan hakemin kararını beğenmeyip itiraz edince sarı kart görüyor.

44. dakikada Holosko gole çok yaklaştı. Trabzonspor ceza sahası sol çaprazında topu kapan Holosko kaleyi karşsına aldı, vuruşunu yaptı, top üst direği yalayarak dışarıya gitti.

Maçın hakemi 1 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

Ve ilk yarının son düdüğü geliyor... V. Manisaspor 0-0 Trabzonspor...

Haberin Devamı

İkinci yarıya Trabzonsporlu futbolcuların vuruşuyla başlandı..

Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Mustafa çıktı, Ceyhun oyunda.

47. dakikada sağ taraftan Yattara'yla köşe atışını kullandı Trabzonspor, kale önünde bir anlık karanbol, Erdinç vurdu, top yandan dışarıya gitti.

Manisaspor bu dakikalarda Trabzonspor yarı sahasında etkili oluyor. 52. dakikada sol kanattan yapılan ortada kaleci Tolga çıktı ve topu uzaklaştırdı.

Ve goooooooolllll... Dakika 54, gol Holosko... Ceza sahası sağ çaprazında seken topu kontrol etti, döndü, vurdu ve topu filelerle buluşturdu.. Manisaspor 1-0 Trabzonspor....

Holosko sarı kart görüyor... İlk yarıdan da bir sarı kartı vardı.. Ve evet, Holosko ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.. Holosko ikinci sarı kartını golden sonra tribünlere çıkınca gördü... Manisaspor 10 kişi...

Haberin Devamı

Golden hemen sonra saha bir anda saha karıştı. Umut ve Ferhat'ın mücadelesinde Ferhat yerde kaldı, diğer oyuncularda olaya müdehale etti. Ve üç oyuncu sarı kart görüyor. Kalabane, Borbiconi ve Umut sarı kart gören oyuncular oldular.

Ve Umut'ta kırmızı kartla oyun dışı kalıylor. 61. dakikada Umut ceza sahası içerisinde hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kartı gördü ve ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Trabzonspor'da şu anda sahada 10 kişi..

65. dakikada bir sarı kartta Gökdeniz Karadeniz görüyor.

Maçta son 20 dakikaya giriyoruz ve ev sahibi ekip Manisaspor'un 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

Ve goooooolll.. 73. dakika gol Gökdeniz Karadeniz... Sağ kanattan Yattara yerden harika bir ara pası verdi, Gökdeniz ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu, bekletmeden vurdu, top kaleci Bülent'in kolunun altında filelere gitti... Manisaspor 1-1 Trabzonspor...

Haberin Devamı

Manisaspor 76. dakikada ikinci gol çok yaklaştı. Ümit Bozkurt ceza sahasının önünden çok sert vurdu, Tolga çıkarttı. Dönen topu iyi takip eden Selçuk altıpas üzerinden vurdu, Tolga bir kez daha gole izin vermedi ve kalesinde devleşti.

Manisaspor bir kez daha etkili geliyor. 78. dakikada Uğur İnceman'la ceza alanı içerisinde bir ver-kaç yapan Ümit Bozkurt ceza sahasına girer girmez vurdu, top kaleci Tolga'da kaldı.

Ev sahibi ekip Manisaspor bu dakikalarda Trabzonspor kalesini adeta ablukaya aldı. Bu kez 79. dakikada Ferhat sol çaprazdan ceza sahasına girdi, vurdu, top yine kaleci Tolga'da kaldı.

Manisaspor 80. dakikada ceza sahasının önünden serbest vuruş kazandı. Topun başına Selçuk İnan geçti, Selçuk direkt kaleye vurdu, top Tolga'da kaldı.

Haberin Devamı

Maçta son 5 dakika içerisine girdik ve Manisaspor 38, Trabzonspor 42 top kaybıyla oynuyor.

Hakem 4 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

Artık herkesin gözü hakemde... Uzatmalarda da 4. dakikanın sonuna geldik.

Ve maçın son düdüğü geliyor.. İki takımında 10 kişi kaldığı maçta puanlar paylaşıldı... Manisaspor 1-1 Trabzonspor...

 

 

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Fırat Aydınus , Aleks Taşçıoğlu , Tarık Ongun
Vestel Manisaspor: Bülent , Ümit , Dvornik , Borbiconi , Kalabane , Uğur (Dk. 90 Oğuz ?), Selçuk , Şener  (Dk. 90 Güven ?), Ferhat , Metin (Dk. 86 Sezer ?), Holosko
Trabzonspor: Tolga Zengin , Erdinç , Tolga Seyhan , Hüseyin , Ayman  (Dk. 59 Ergin ), Mustafa Keçeli  (Dk. 46 Ceyhun ), Serkan , Celaleddin , Gökdeniz, Yattara, Umut
Goller: Dk. 54 Holosko (Vestel Manisaspor), Dk. 73 Gökdeniz (Trabzonspor)
Sarı Kartlar: Dk. 29 Uğur, Dk. 40 Holosko, Dk. 57 Borbiconi, Dk. 57 Kalabane, Dk. 85 Ümit (Vestel Manisaspor), Dk. 57 Umut, Dk. 64 Gökdeniz (Trabzonspor)
Kırmızı Kartlar: Dk. 54 Holosko (Vestel Manisaspor), Dk. 61 Umut (Trabzonspor) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!