Üzümü ye skoru sorma!

BILIC’in defansa verdiği emek dün heba oldu. Galatasaray derbisi dahil yenilen goller genelde bireysel hatalardandı.

Haberin Devamı

Dün ise Kartalın defansı toptan düştü. ‘Atiba terbiyesi’nin yoksunluğundan olsa gerek. Sivok’un yokluğunda Franco’yu görsek iyi olurdu. Gelecek tamam da bugün de elden kaçmasın.
El Clasico’ya meydan okuyan mücadele izleyenlere keyif verse de skoruyla siyah beyazlıları düşünceye sevk etti..

İLK 45

İlk 8 haftaya göre Akhisar, Beşiktaş’tan 3 fazla gol pozisyonuna girmiş ama golü 3 eksik kalmış. Geçen sezonun hatıratındaysa Üzümcüler 5-4 üstün. Beşiktaş’ın ‘ilacı’ dediğim Oğuzhan, haftlardır yokları oynayan Olcay’ı, asistiyle yeniden şahlandırdı. 1 dakika sonra Nou Camp’ta Iniesta, Ozi benzeri asisti Neymar’a yapıyordu!..
Fernandes de nazire yapıp hemşehrisini Oğuz’la karşı karşıya bıraktı ama yine olmadı. Geçen hafta bu vaziyetin nevrotik bir hal almaya başlar gibi olduğunu söylemiştim ama artık gibisi mibisi kalmadı... Bilic, talimat versin Portekizliye tek vuruşluk asistler yapsınlar(!).. Bruno’nun golü ne kadar ustacaysa defansın onu boş bırakıp Bilal’e odaklanması da o kadar acemi işiydi.. Ahmet’in yerine giren Kenan, oyunun rengini değiştirdi ve maçta 5 dakikalık bir vertigo yaşandı. Akhisar, yeni acemiliklerden 2 gol daha buldu. Neyse ki Ozi bu kez de golüyle Beşiktaş’ı tutundurdu.

İKİNCİ 45

Haberin Devamı

Evet Almeida, tek vuruşluk bir kafayla eşitliği sağladı. Siyah beyazlıların beraberliği erken bulması oyunu çevirme şansı doğurdu. İki takım 3-3’ten sonra bir çeyrek saat orta sahalarını ‘yol geçen hanı’na çevirdi. Bilic’in oyuncu değişikliklerindeki tercihleri doğruydu ki maçın son bölümlerinin tonu siyah beyazdı. Ancak bu durum galibiyete yetmedi. Şu dakika itibarıyla geçen sezon şikayet edilen çok gol atan ama çok da yiyen Beşiktaş’ına dönmüş bulunuyoruz. Sezon başında sağlanan coşku ve disiplin birlikteliği dağıldı.

MAÇIN İYİSİ

Beşiktaş’ın ofansif kısırlığını bitiren Oğuzhan Özyakup.

MAÇIN KÖTÜSÜ

6 gol izlemek keyifli ama iki defans için de kötü tablo.

HAKEM: İki tarafın da penaltı itirazları oldu ama bana inandırıcı gelmedi.

Yazarın Tüm Yazıları