Üzülmedim ama yüreğim acıdı

Güncelleme Tarihi:

Üzülmedim ama yüreğim acıdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 22:52

Franck Ribery, Altın Top ödülünün Ronaldo’ya verilmelmesine sitem edip “Cristiano, 2013 yılında hiç bir şey kazanmadı” dedi.

Haberin Devamı

BAYERN Münih’in Fransız oyuncusu Frank Ribery, FIFA Ballon D’or (Altın Top) ödülüne layık görülen Cristiano Ronaldo’nun 2013’te hiçbir şey kazanmadığını ifade ederek, ödülün kendisine verilmemesinden dolayı üzgün olmadığını ancak yüreğinin acıdığını söyledi. Yıldız futbolcu, Münih’te yayımlanan Abendzeitung gazetesine yaptığı açıklamada “Kişisel ve takım bazında her şeyi kazandım. Açıklamam yanlış anlaşılmasın, ben orada bulunduğumdan dolayı gurur duyuyorum ama ödülü hak ettiğimi hissediyorum. Herkes benim kazanmam gerektiğini söylüyor” değerlendirmesinde bulundu. Ronaldo’nun kazanacağını herkesin bildiğini, FIFA’nın oylama süresini özellikle 2 hafta uzattığını savunan Ribery, Altın Top’un Ronaldo’ya verilmesinde politikanın rol oynadığını da ileri sürdü.

Haberin Devamı

Arkadaşlarım da haksızlığa uğradı
OYLAMADA sadece kendisinin değil, takım arkadaşlarının da haksızlığa uğradığına inandığını dile getiren Fransız oyuncu, yılın en iyi 11’inde sadece 3 Bayern Münihli oyuncunun bulunduğuna dikkati çekti. Ribery “Biz 5 kupa aldık. Tarih yazdık. Bunu daha önce kim yaptı? Borussia Dortmundlu oyuncular da eksik. (Mario) Götze, (Robert) Lewandowski nerede? Bu böyle olmaz” değerlendirmesini yaptı.

BAKMADAN GEÇME!