Üzerine yıldırım isabet eden Muhammet'e hüzünlü veda

Güncelleme Tarihi:

Üzerine yıldırım isabet eden Muhammete hüzünlü veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 22:54

Üzerine yıldırım isabet eden Muhammet'e hüzünlü veda

Haberin Devamı

Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, arkadaşı ile birlikte sağanak yağmurdan korunmak için girdiği çadırda üzerine yıldırım isabet eden amatör futbolcu 17 yaşındaki Muhammet Gökdeniz, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Çamurhamamı Mahallesi İncirlik mevkiinde dün akşam, arkadaşı Celil Öztürk ile birlikte hayvan otlatan amatör futbolcu Muhammet Gökdeniz, aniden bastıran sağanak yağmurdan korunmak için bölgede bulunan bir çadıra girdi. Ancak bir süre sonra Gökdeniz ve Öztürk'ün bulunduğu çadıra yıldırım isabet etti. Yaralanan Gökdeniz ve Öztürk, ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Muhammet Gökdeniz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Muhammet Gökdeniz için bugün cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gökdeniz'in annesi Sunay ile babası Faik Gökdeniz, kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile Gökdeniz'in futbol oynadığı Salihlispor'dan takım arkadaşları ile Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden arkadaşları katıldı. Yakınları, Gökdeniz'in tabutuna takımının formasını koydu.
Çamurhamamı Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Muhammet Gökdeniz'in cenazesi, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!