Uzeller uzlaşamadı

Uzel Holding’in sahibi Ahmet Uzel 1998’de öldükten sonra eşi Türkan Uzel ile oğlu Önder Uzel miras yüzünden mahkemelik olmuştu.

Haberin Devamı

Uzel Holding ortakları arasında 2003 yılından beri süren dava 2009’da Türkan Uzel lehine karara bağlanmış, ancak daha sonra Yargıtay bu kararı bozmuştu. Türkan Uzel geçtiğimiz hafta sonu damadı Hyundai Assan’ın sahibi Ali Kibar, kızı Şafak Kibar ve oğlu Serdar Uzel ile Günay’daydı. Türkan Hanım ailesiyle Sibel Can’ın şarkıları eşliğinde eğlenirken, mahkemelik olduğu oğlu Önder Uzel ortalıkta yoktu.

Neşeli gala

Tüm dünyada büyük ilgi gören “Neşeli Ayaklar”ın devam filmi “Neşeli Ayaklar 2”nin galası, Akbank Anne-Baba Bankacılığı’nın ev sahipliğinde Wings Cinecity Etiler’de yapıldı. Gösterime Roksi-İzzet Garih, Demet-İbrahim Kutluay, Yelda-Hakan Tiftik  gibi ünlü isimler de çocuklarıyla birlikte katıldı.

Yeni mağaza

Nuray Fenercioğlu, 5 yıl önce Nişantaşı’nda C’Art adlı hediyelik eşya mağazası açmıştı. Ancak mağazanın olduğu bina önümüzdeki günlerde yıkılıp yeniden yapılacağı için Fenercioğlu City’s AVM’de bir mağaza kiraladı. Önceki gün City’s’de görüntülenen Fenercioğlu, mağazasının 10 gün içinde açılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Sarayda şarap keyfi

Çırağan Sarayı’ndaki Laledan Restoran’ın kış mönüsündeki lezzetlere Arjantin, Avustralya, Fransa, Güney Afrika, İspanya, İtalya ve Şili’den gelen şaraplar eşlik ediyor. Şarabın isteğe göre kadehte veya şişede, sınırsız olarak servis edildiği uygulama, mart sonuna kadar devam edecek.

10. yıl kutlaması

Bülent Eczacıbaşı’nın yönetim kurulu başkanı olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) üyelik programı olan Lale Kart, 10’uncu yılını kutluyor. Yarın akşam Hasköy’deki Yün İplik Fabrikası’nda yapılacak kutlamada, üyelik programının en yüksek kategorisi olan Siyah Lale üyelerine de teşekkür plaketi verilecek. Tören, MFÖ konseriyle renklenecek.

Çek bir sandalye

Coca-Cola pet şişelerinin gündelik hayatımızda kullanılabilecek bir tasarıma dönüştürüldüğü ‘111 Navy Chair Projesi’ için bugün Ortaköy Mozaik’te “Çek Bir Sandalye” adlı bir sergi düzenlenecek.

Las Vegas’ta düğün

Uzun yıllar Tarkan ve Zerrin Özer’in vokalistliğini yaptıktan sonra albüm çıkaran şarkıcı Ebru Aydın evlendi. Aydın, 13 Ocak’ta Las Vegas’ta sevgilisi Eren Yağmuroğlu ile nikâh masasına oturdu. Nikâhın ardından birlikte şarkılar söyleyen çiftin neşeli anları, objektife böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Rock’çı Evrim

Evrim Akın, “Alemin Kıralı” dizisi için rock’çı oldu. Dizide Jülide karakterini canlandıran Akın, koyu renk makyajı ve siyah kıyafetiyle kamera karşısına geçti. Aşk yaşamaya başladığı rock’çı Babür’ün yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışırken kendini şekilden şekle sokan Jülide’nin maceraları, dizinin perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek.

Parlayarak yaşa!

O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan Hadise, geçtiğimiz akşamki canlı yayına swarovski taşlarla bezenmiş bir elbiseyle katıldı. Elbise, adL tarafından, Hadise’nin kız kardeşi Derya Açıkgöz’ün de katkılarıyla tasarlandı. Hadise, üç gün üç gecede hazırlanan elbisesine “Parlayarak Yaşa” adını verdi.

Haberin Devamı

Yok öyle bir şey

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo, önceki akşam Cihangir’de objektife takıldı. Genç şarkıcı ATM’den para çekerken, menajeri ve bavulunu taşıyan arkadaşı muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Geçtiğimiz gün İzmir’de konser veren Bonomo’ya, bin kişilik alan için 3 bin kişilik bilet satıldığı iddiası soruldu. Bonomo sorulara yanıt vermezken, araya giren menajeri “Öyle bir şey olmadı, çıkan haberler yalan” dedi.

Pazar keyfi

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, pazar günü Rumelihisarı’ndaydı. Eşi Yağmur Sarıoğlu ile kahvaltı yapan futbolcu, oğlu Sarp’ın pusetini aracına taşırken objektife yansıdı.
Cenker TEZEL

Pizzacı güzel

Haberin Devamı

İffet dizisinin başrol oyuncusu Deniz Çakır, geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ünlü oyuncu, Num Num’dan pizza aldıktan sonra oradan ayrıldı.

Kıvanç’ı konuşmuyor

Azra Akın, önceki gün Nişantaşı City’s’de alışveriş yaparken görüntülendi. Kendine özgü tebessümüyle muhabirleri selamlayan Akın, sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili soruları yanıtsız bıraktı: “Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum.”

Yazarın Tüm Yazıları