Uzak Doğu’da balayı

Zeynep Dereli, bir süredir ilişki yaşadığı Arda Batu ile nikâh masasına oturdu.

Meksika Fahri Konsolosu Varol Dereli ile Nilgün Dereli’nin kızları Zeynep Dereli, emekli büyükelçi ve eski milletvekili İnal Batu ile Nevra Batu’nun oğulları Arda Batu ile evlendi. Önceki gece Park Şamdan’da yapılan düğüne çiftin aile ve yakın akrabaları katıldı. Nikâhlarını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı çiftin şahitliklerini ise kardeşleri Nazlı Dereli Oba ve Pelin Batu yaptı. Gelinliğini Siren Ertan’a hazırlatan Zeynep Dereli ile damatlık tercihini Vakko’dan yana kullanan Arda Batu, balayı için Uzak Doğu’ya gitti...

Eğlence zamanı

Hayyam Garipoğlu, önceki gece eşi Aysel Garipoğlu ve Selçuk Ural’la Beşiktaş’taki Abiye Kulüp’teydi. Utku’nun sahneye çıktığı kulüpte geç saatlere kadar kalan Garipoğlu, eşiyle hararetli bir şeyler konuşurken görüntülendi. Mekanda ünlü oryantal Tanyeli’nin doğum günü de kutlandı.

Siftah Başkan’dan

Estetik ve plastik cerrahi uzmanı Prof. Dr. Onur Erol, Nişantaşı’nda cilt, estetik ve plastik cerrahi kliniği açtı. M-Onep Cilt, Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Sarıgül, cebinden çıkardığı 100 TL’yi bir çalışana vererek “İlk siftahı ben vermiş olayım” dedi.

Düğün mayısta

Seray Sever, açılışa nişanlısı Tolga Acar’la katıldı. Sever, mayıs ayında evleneceklerini, düğün için İstanbul’da mekân baktıklarını söyledi.

İstenmeyen damatla tatil

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın kızı Ceyla Aysal, bir süredir annesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu Hotel Les Ottomans’ın müdürü Mehmet Kırklar ile birlikte. Ahu Aysal’ın ilişkilerine karşı çıktığı iddiasıyla gündeme gelen çifti geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da gördüm. Yanlarında Ahu Hanım da vardı. ‘İstenmeyen damat’ ilan edilen Kırklar, sevgilisi ve onun annesiyle objektiflere samimi pozlar vererek, dedikodulara yanıt verdi...

Cahide kızı

Haluk Akakçe, İstanbul’u ziyaret eden Stacy Engman ve Suzanne Egeran’ı geçtiğimiz akşam Cahide’de ağırladı. Akakçe’nin geceye özel bir de sürprizi vardı. Puantiyeli bir elbise giyip peruk ve takma kirpik takan ünlü ressam, Cahide kızlarıyla sahneye çıktı. Akakçe, şovunun soyunda konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

Zirvede yarış

10. Bonus Snow Masters yarışları, hafta sonu Uludağ’da düzenlendi. Dereceye girenlere ödüllerini Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge verdi. Yarışları izleyenler arasında ünlüler de vardı.

Tesadüf!

İlker İnanoğlu, geçtiğimiz hafta Tepebaşı’nda öpüşürken görüntülendiği Zeynep Mutlu ile önceki akşam da Asmalımescit’teki Bird adlı gece kulübündeydi. Mekânda İnanoğlu’nun eski sevgilisi modacı Berra Terzioğlu da vardı. İnanoğlu eski aşkını fark edince sevgilisiyle mekandan ayrıldı.
Yazarın Tüm Yazıları