Uyuşturucuyla mücadele edenlere plaket

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucuyla mücadele edenlere plaket
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 17:33

Uyuşturucuyla mücadele edenlere plaket

Haberin Devamı

Ahmet ÖZER- Ahmet SOYDOĞAN/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te valilik tarafından 26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü dolayısıyla uyuşturucuyla mücadelede etkin görev yapan çeşitli mesleklerden 11 kişi plaketle ödüllendirildi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İl Müftüsü Ahmet Çelik ve uyuşturucu ile mücadelede görev alan farklı meslek dallarından kişiler katıldı. Toplantıda konuşan Vali Ali Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadelenin önemine değindi. Uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini kaydeden Yerlikaya, vatandaşların da uyuşturucu ile mücadelede etkin rol alması gerektiğini söyledi. Uyuşturucu satışı yapanların ihbar hatlarına bildirilmesini isteyen Vali Yerlikaya, uyuşturucu müptelası olan ancak bırakmak isteyen tüm vatandaşlara da ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından uyuşturucuyla mücadelede etkin görev yapan asker, polis, psikolog, öğretmen, memur gibi değişik mesleklerden 11 kişiye plaket verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!