Uyuşturucudan hayatını kaybedince, arkadaşları gömmüş

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucudan hayatını kaybedince, arkadaşları gömmüş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 16:37

AYDIN'da zeytinlik alanda cesedi bulunan 20 yaşındaki Salih Yılmaz'ı, yakın arkadaşları Ali B.S. ve Hakan A.'nın gömdüğü ortaya çıktı. İfadelerinde, sentetik esrar olan bonzai kullandıktan sonra Yılmaz'ın ölmesi üzerine korkarak gömdüklerini söyleyen 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Kırsal Danişment Mahallesi Bozyer Mevkii'ndeki zeytinlik alanda gezenler, geçen 27 Ocak'ta, eli toprak dışında olan bir ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından topraktan çıkarılan ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan araştırmada, ölen kişinin yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan Salih Yılmaz olduğu belirlendi. Ağabeyi Onur Yılmaz, kardeşi Salih Yılmaz'ı kolundaki dövmesi ve sırtındaki yaradan teşhis etti. Yılmaz, daha sonra toprağa verildi.


Olayı araştıran jandarma ekipleri, Salih Yılmaz'ın en son yakın arkadaşları Ali B.S. ve Hakan A. ile birlikte görüldüğünü belirledi. Ali B.S. ve Hakan A.'yı teknik takibe alan ekipler, üç arkadaşın birlikte uyuşturucu madde kullandıklarını, Salih Yılmaz'ın komaya girerek hayatını kaybettiğini, 2 arkadaşının da korkup cesedi gömdüklerini belirledi. Gözaltına alınan iki şüphelinin, suçlamayı kabul ettiği, Yılmaz'ın bonzai kullandıktan sonra ölmesi üzerine korkarak gömdüklerini söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!